MIRË SE VINI NË STUDION TONË

Studio ligjore “Fusha & PARTNERS Law Firm”, është themeluar me qëllim që t’ju ofrojë klientëve të saj shërbim të specializuar në fushën e së drejtës, duke i përfaqësuar ata në çështjet e tyre me një shtrirje kombëtare dhe ndërkombëtare, në të gjitha nivelet e gjykimit.

Informohu më shumë

Pse duhet të na zgjidhni ne…

Stafi jonë është i specializuar dhe ofron shërbimet e mëposhtme…

Zonat e praktikës

PENALE

Asistencë ligjore gjatë proçesit penal, duke filluar që nga momentet e para 

CIVILE

Konsulencë juridike në lidhje me lindjen e detyrimeve

kontraktore …

FAMILJARE

Asistencë dhe konsulecë ligjore për zgjidhje martese, përgatitje të akt marrë­veshjeve …

ADMINISTRATIVE

Konsulencë në komunikimin me organet e administratës shtetërore, asistencë …

TREGTARE

Konsulencë dhe asistencë juridike në themelimin e shoqërive tregtare, 

në formën ligjore

PUNESIMI

Konsulecë ligjore dhe përfaqësim në gjyqë, për çështje që kanë të bëjnë me largimin nga puna

“Drejtësia është e bukur por nëse është në duart e udhëheqësve është edhe më e bukur”

Hadith

“Njeriu më i madh është ai i cili kur është në gradë të lartë tregohet modest, kur ka forcë në dorë fal dhe kur është i nevrikosur vepron me drejtësi”.

A. B. Mervan

“Drejtësia që nuk mbështetet në forcë është e dobët, forca që nuk mbështetet në drejtësi është dhunuese”.

Blaise Pascal

“”Më mirë të jesh i vetëm e me drejtësi se të devijosh nga e drejta e të ndjekin nga pas e gjithë bota”.

Gandhi

Kontakt i shpejtë

Stafi jonë është i specializuar dhe ofron Për çdo paqartësi që keni, jeni të lutur të na kontaktoni. Stafi yne me përvojë të gjatë në këtë fushë do t’ju pergjigjet në një kohë të shkurtër. Veprojmë me objektivitet dhe në interesin më të lartë të klientëve tanë, për zgjidhjen më të përshtatshme të problemeve apo konflikteve të tyre.

10 + 4 =